Λεύκανση: Η ιδανική λύση για πιο λαμπερό χαμόγελο

Η λεύκανση γνωστή και σαν αποδόμηση οργανικών υλικών επιτυγχάνει την αλλαγή του χρώματος των φυσικών δοντιών κι έτσι το χαμόγελο δείχνει πιο φωτεινό και υγιές


Ποια διαδικασία ακολουθείται;


Εφαρμόζεται ένα ειδικό gel (υπεροξείδιο του υδρογόνου ή καρβαμιδίου) στα δόντια και έπειτα φωτίζεται με ακτίνες laser. Η διάρκειά της είναι 15 -20 λεπτά και απολύτως ανώδυνη. Επαναλαμβάνεται μετά από μια εβδομάδα ενώ στο μεσοδιάστημα η διαδικασία συνεχίζεται στο σπίτι με τον ασθενή να φορά μασελάκια με λευκαντικό gel.

Ο συνδυασμός εφαρμογής στο οδοντιατρείο και στο σπίτι θεωρείται ο πιο αποτελεσματικός και επιτυγχάνεται έντονη αλλάγη μεγάλης διάρκειας.


Είναι ασφαλής;


Δεν βλάπτει καθόλου το σμάλτο των δοντιών και είναι απόλυτα ασφαλής φυσικά πάντα υπό την επίβλεψη του οδοντιάτρου.


Πόσο χρονικό διάστημα διαρκεί;


Τα αποτελέσματα της λεύκανσης είναι ορατά για πολλά χρόνια με την προυπόθεση ότι ελαττώνονται οι μεγάλες ποσότητες κατανάλωσης καφέ, τσιγάρου, τσαγιού, κόκκινου κρασιού και αναψυκτικών με χρωστικές. Στις περιπτώσεις που αυτό δε γίνεται η διαδικασία συντήρησης κρίνεται απαραίτητη.

Η λεύκανση δε διορθώνει τα τυχόν προβλήματα των δοντιών, απλά επαναφέρει το αρχικό φυσικό χρώμα του λευκού δοντιού.


Για να διατηρείτε λευκά τα δόντια σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε λευκαντικές οδοντόκρεμες (κατά προτίμηση φαρμακευτικές), πάντα βέβαια έπειτα από την κοθοδήγηση του οδοντιάτρου.


Κείμενα - Άρθρα
Ακολουθήστε μας
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square