Σχετικά με εμάς

Παρέχουμε υπηρεσίες κλινικής περιοδοντολογίας, ορθοδοντικής, παιδοδοντίας και χειρουργικής στόματος με τη μέγιστη προσοχή προς τους ασθενείς μας και βαθιά μέριμνα για την ικανοποίηση των αναγκών τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής προσφέρει όλο το φάσμα των σύγχρονων και πλέον εξελιγμένων υπηρεσιών, με τη βοήθεια οδοντιατρικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Χάρη στις φροντίδες της έμπειρης ιατρικής ομάδας του healthandsmile θα αποκτήσετε ένα όμορφο χαμόγελο που αντανακλά υγεία.

Ο Εξοπλισμός μας

Για τον εξοπλισμό της κλινικής μας έχουμε επιλέξει μηχανήματα και οδοντιατρικό εξοπλισμό που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Το healthandsmile περιλαμβάνει ηλεκτροτόμο, υπέρηχο ems piezon master 600, κλίβανο TAU CLAVE 3000, σοδοβολή EMS, μικρές ακτινογραφίες ORIX 70.

Η κλινική μας εφοδιάστηκε με τον τελευταίας γενιάς Πιεζοτόμο της Acteon Satelec, με τον οποίο οι χειρουργικές επεμβάσεις όπως ανυψώσεις ιγμορείου, εξαγωγές έγκλειστων δοντιών, αφαιρέσεις κύστεων και πολλές άλλες επεμβάσεις γίνονται γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και με λιγότερο πόνο για τον ασθενή. Η κλινική μας ακολουθεί πάντα τις εξελίξεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό.

Διαρκής επιμόρφωση

Ένας ακόμη στόχος της κλινικής Health and Smile είναι τόσο η εξειδικευμένη κατάρτιση των ιατρών μας όσο και η μετάδοση της δική μας γνώσης σε άλλους επιστήμονες του χώρου της οδοντιατρικής. Για το λόγο αυτό η συμμετοχή μας σε συνέδρια αποτελεί καθήκον ώστε να ακολουθούμε πάντα τις εξελίξεις στο χώρο της οδοντιατρικής. Δείτε εικόνες από τη συμμετοχή μας σε διάφορα συνέδρια.