slider-1
slider-2
slider-3
slider-4
slider-5
slider-6
Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα
σύνολο υπηρεσιών στα πλαίσια της οδοντιατρικής επιστήμης. Οι υπηρεσίες μας αφορούν άντρες, γυναίκες και παιδιά.
odontiatros.png

Μαρία Σούνδια
Χειρούργος Οδοντίατρος

Πτυχιούχος Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, ΕΚΠΑ

Η Μαρία Σούνδια γενννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Το 2014 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2019. Το 2018 αποκόμισε τον τίτλο του υπότροφου του κληροδοτήματος Παπαδάκη. Ως φοιτήτρια παρακολούθησε σε οδοντιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων με κύριο ενδιαφέρον στην προσθετική και αισθητική οδοντιατρική και πήρε μέρος σε θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια προσθετικής οδοντιατρικής και οδοντιατρικής φωτογραφίας. 


Από την αποφοίτηση της ξεκίνησε να εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης σε ιδιωτικές κλινικές ενώ παράλληλα είναι και επιστημονικός συνεργάτης στην Οδοντιατρική σχολή Αθηνών στο τμήμα της Προσθετικής Οδοντιατρικής.

 

Στην κλινική Health and Smile ασχολείται με περιστατικά Γενικής Οδοντιατρικής και Παιδοδοντίας.

O στόχος και η αποστολή
του 
κέντρου εξειδικευμένης φροντίδας

Παρέχουμε υπηρεσίες κλινικής περιοδοντολογίας, ορθοδοντικής, παιδοδοντίας και χειρουργικής στόματος με τη μέγιστη προσοχή προς τους ασθενείς μας και βαθιά μέριμνα για την ικανοποίηση των αναγκών τους. το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής προσφέρει όλο το φάσμα των σύγχρονων και πλέον εξελιγμένων υπηρεσιών, με τη βοήθεια οδοντιατρικλών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. χάρη στις φροντίδες της έμπειρης ιατρικής ομάδας του healthandsmile θα αποκτήσετε ενα όμορφο χαμόγελο που αντανακλά υγεία.

Εξοπλισμός

Για τον εξοπλισμό της κλινικής μας έχουμε επιλέξει μηχανήματα και οδοντιατρικό εξοπλισμό που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Το healthandsmile περιλαμβάνει Ηλεκτροτόμο, υπέρηχο ems piezon master 600, κλίβανο TAU CLAVE 3000, σοδοβολή EMS, μικρές ακτινογραφιες ORIX 70. Δείτε εικόνες από τα σύγχρονα μηχανήματά μας και περιηγηθείτε στην κλινική.

Τεχνογνωσία

Η συνεχής μελέτη αλλά και η παρακολούθηση όλων των νέων τάσεων της οδοντιατρικής επιστήμης αποτελεί καθήκον για όλους τους συνεργαζόμενους ιατρούς του healthandsmile. Mε στόχο και την δική σας ενημέρωση έχουμε συμπεριλάβει ένα σημαντικό αριθμό άρθρων προσπαθώντας να καλύψουμε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. 

Eξειδικευμένο προσωπικό

Εξειδικευμένοι ιατροί που καλύπτουν 5 ειδικότητες, επαρκές βοηθητικό προσωπικό με συνεχή επιμόρφωση. Στο δυναμικό μας συμπεριλαμβάνονται συνεργαζόμενοι οδοντίατροι με ειδικότητα στην ορθοδοντική, την παιδοοδοντία, τα εμφυτεύματα και την περιοδοντολογία. Δείτε τους συνεργάτες μας και διαβάστε το συνοπτικό βιογραφικό τους.