slider-1
slider-2
slider-3
slider-4
slider-5
slider-6
Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα
σύνολο υπηρεσιών στα πλαίσια της οδοντιατρικής επιστήμης. Οι υπηρεσίες μας αφορούν άντρες, γυναίκες και παιδιά.
theodorou.png

Ιωσηφίνα Θεοδώρου
Πτυχιούχος Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών
, ΕΚΠΑ

Η Ιωσηφίνα Θεοδώρου γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1992 στην Κύπρο όπου αποφοίτησε από το Λύκειο Ακροπόλεως με Άριστα στη Λευκωσία. Στη συνέχεια ξεκίνησε τις σπουδές της στην Αθήνα στο Πάντειο πανεπιστήμιο στο τμήμα Επικοινωνίας  Μέσων και Πολιτισμού το 2010, μετά από δύο χρόνια όμως αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να ακολουθήσει την κλίση της στην Οδοντιατρική Αθηνών του ΕΚΠΑ. Αποφοίτησε το 2018 με Λιαν Καλώς και το 2019 συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Αθηνών πάνω στα “Μεταβολικά Νοσήματα των οστών”.  Από το 2016 συνεργάζεται με διάφορα οδοντιατρεία στην Αθήνα εμπλουτίζοντας γνώσεις και εμπειρία κυρίως στα αντικείμενα Περιοδοντολογίας, Προσθετικής και Αισθητικής οδοντιατρικής. Καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολουθεί και συμμετέχει σε συνέδρια και ημερίδες. “Η οδοντιατρική εξελίχθηκε σε πάθος και δημιουργία καθώς συνδυάζει την ιατρική γνώση με το λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.”

O στόχος και η αποστολή
του 
κέντρου εξειδικευμένης φροντίδας

Παρέχουμε υπηρεσίες κλινικής περιοδοντολογίας, ορθοδοντικής, παιδοδοντίας και χειρουργικής στόματος με τη μέγιστη προσοχή προς τους ασθενείς μας και βαθιά μέριμνα για την ικανοποίηση των αναγκών τους. το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής προσφέρει όλο το φάσμα των σύγχρονων και πλέον εξελιγμένων υπηρεσιών, με τη βοήθεια οδοντιατρικλών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. χάρη στις φροντίδες της έμπειρης ιατρικής ομάδας του healthandsmile θα αποκτήσετε ενα όμορφο χαμόγελο που αντανακλά υγεία.

Εξοπλισμός

Για τον εξοπλισμό της κλινικής μας έχουμε επιλέξει μηχανήματα και οδοντιατρικό εξοπλισμό που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Το healthandsmile περιλαμβάνει Ηλεκτροτόμο, υπέρηχο ems piezon master 600, κλίβανο TAU CLAVE 3000, σοδοβολή EMS, μικρές ακτινογραφιες ORIX 70. Δείτε εικόνες από τα σύγχρονα μηχανήματά μας και περιηγηθείτε στην κλινική.

Τεχνογνωσία

Η συνεχής μελέτη αλλά και η παρακολούθηση όλων των νέων τάσεων της οδοντιατρικής επιστήμης αποτελεί καθήκον για όλους τους συνεργαζόμενους ιατρούς του healthandsmile. Mε στόχο και την δική σας ενημέρωση έχουμε συμπεριλάβει ένα σημαντικό αριθμό άρθρων προσπαθώντας να καλύψουμε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. 

Eξειδικευμένο προσωπικό

Εξειδικευμένοι ιατροί που καλύπτουν 5 ειδικότητες, επαρκές βοηθητικό προσωπικό με συνεχή επιμόρφωση. Στο δυναμικό μας συμπεριλαμβάνονται συνεργαζόμενοι οδοντίατροι με ειδικότητα στην ορθοδοντική, την παιδοοδοντία, τα εμφυτεύματα και την περιοδοντολογία. Δείτε τους συνεργάτες μας και διαβάστε το συνοπτικό βιογραφικό τους.