Ορθοδοντική θεραπεία και αόρατα σιδεράκια


Αν μέχρι τώρα υπήρχαν ενδοιασμοί για το αν οι ενήλικοι μπορούν να ακολουθήσουν ορθοδοντική θεραπεία, ήρθε η στιγμή να μάθετε ότι τελικά η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο. Οι βιολογικές αρχές μετακίνησης των δοντιών δεν αλλάζουν με την ενηλικίωση αλλά παραμένουν οι ίδιες.

Οι νέες τεχνικές συνδυαστικά με την εμπειρία οδηγούν σε λύσεις των ορθοδοντικών προβλημάτων. Μια τέτοια τεχνική είναι τα γλωσσικά σιδεράκια που προσκολώνται στην πίσω επιφάνεια των δοντιών. Επίσης, υπάρχουν τα αόρατα σιδεράκια από κεραμικό ζαφείρι που έχουν ελάχιστο όγκο και δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου. Τέλος υπάρχουν οι διαφανείς νάρθηκες οι οποίοι βέβαια πρέπει να αντικαθιστούνται κάθε 2 ή 3 εβδομάδες.


Η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει 9 έως 18 μήνες με συχνότητα επίσκεψης τις 4 ή 6 εβδομάδες. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ασθενής και αποτελεί μια ανώδυνη διαδικασία που δεν εμποδίζει την ομιλία και τη μάσηση.

Ένα πρώτο ραντεβού με τον οδοντίατρο μπορεί να λύσει όλες τις απορίες και να ξεκινήσει η διαδικασία βελτίωσης του χαμόγελου και κατ'επέκταση του προσώπου σας.

Χαρίστε στο πρόσωπό σας το χαμόγελο που του αξίζει!


Κείμενα - Άρθρα
Ακολουθήστε μας
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square