slider-1
slider-2
slider-3
slider-4
slider-5
slider-6
Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα
σύνολο υπηρεσιών στα πλαίσια της οδοντιατρικής επιστήμης. Οι υπηρεσίες μας αφορούν άντρες, γυναίκες και παιδιά.

Μαριάνα Κοντοπόδη
Χειρουργός Οδοντίατρος

Πτυχιούχος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Ειδικότητα στην Αισθητική Οδοντιατρική, 
University of New York-U.S.A

Η δρ. Μαριάννα Κοντοπόδη αποφοίτησε απο την οδοντιατρική σχολή Θεσσαλονίκης το 2005. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε να εργάζεται στο Brighton της Αγγλίας σαν γενική οδοντίατρος. Το 2007 έφυγε για τις Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής οπου και εξιδεικεύτηκε στην αισθητική οδοντιατρική στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (Ν.Υ.U) έχοντας την ευκαιρία να διδαχτεί απο τους καλύτερους καθηγητές στον κόσμο σε ενα state of the art πανεπιστήμιο. 
 

Το 2008 επέστεψε στο Λονδίνο οπου εργάστηκε σε ιδιωτικές κλινικές σαν αισθητικός οδοντίατρος ενω ταυτόχρονα της προτάθηκε η θέση του επισκέπτη λέκτορα στο τμήμα της αισθητικής οδοντιατρικής στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου (U.C.L). 
 

Το 2010 επέστεψε στην Ελλάδα και έκτοτε δουλεύει σαν εξωτερικός συνεργάτης σε κλινικές στην Αθήνα και στην Κρήτη, ενω εξακολουθεί να συμμετέχει σαν επισκέπτης λέκτορας σε σεμινάρια συνεχιζόμενης εκπαιδεύσης τοσο στην Ελλάδα οσο και στο εξωτερικό, συνεχίζοντας τη συνεργασία της με το UCL. 

Ειναι μέλος της Αμερικάνικης ομοσπονδίας αισθητικής οδοντιατρικής και του συλλόγου οδοντιάτρων της Αγγλίας. 

O στόχος και η αποστολή
του 
κέντρου εξειδικευμένης φροντίδας

Παρέχουμε υπηρεσίες κλινικής περιοδοντολογίας, ορθοδοντικής, παιδοδοντίας και χειρουργικής στόματος με τη μέγιστη προσοχή προς τους ασθενείς μας και βαθιά μέριμνα για την ικανοποίηση των αναγκών τους. το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής προσφέρει όλο το φάσμα των σύγχρονων και πλέον εξελιγμένων υπηρεσιών, με τη βοήθεια οδοντιατρικλών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. χάρη στις φροντίδες της έμπειρης ιατρικής ομάδας του healthandsmile θα αποκτήσετε ενα όμορφο χαμόγελο που αντανακλά υγεία.

Εξοπλισμός

Για τον εξοπλισμό της κλινικής μας έχουμε επιλέξει μηχανήματα και οδοντιατρικό εξοπλισμό που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Το healthandsmile περιλαμβάνει Ηλεκτροτόμο, υπέρηχο ems piezon master 600, κλίβανο TAU CLAVE 3000, σοδοβολή EMS, μικρές ακτινογραφιες ORIX 70. Δείτε εικόνες από τα σύγχρονα μηχανήματά μας και περιηγηθείτε στην κλινική.

Τεχνογνωσία

Η συνεχής μελέτη αλλά και η παρακολούθηση όλων των νέων τάσεων της οδοντιατρικής επιστήμης αποτελεί καθήκον για όλους τους συνεργαζόμενους ιατρούς του healthandsmile. Mε στόχο και την δική σας ενημέρωση έχουμε συμπεριλάβει ένα σημαντικό αριθμό άρθρων προσπαθώντας να καλύψουμε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. 

Eξειδικευμένο προσωπικό

Εξειδικευμένοι ιατροί που καλύπτουν 5 ειδικότητες, επαρκές βοηθητικό προσωπικό με συνεχή επιμόρφωση. Στο δυναμικό μας συμπεριλαμβάνονται συνεργαζόμενοι οδοντίατροι με ειδικότητα στην ορθοδοντική, την παιδοοδοντία, τα εμφυτεύματα και την περιοδοντολογία. Δείτε τους συνεργάτες μας και διαβάστε το συνοπτικό βιογραφικό τους.