slider-1
slider-2
slider-3
slider-4
slider-5
slider-6
Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα
σύνολο υπηρεσιών στα πλαίσια της οδοντιατρικής επιστήμης. Οι υπηρεσίες μας αφορούν άντρες, γυναίκες και παιδιά.
132426496_768701233722859_49019001041098

Νεφέλη Χατζημανωλάκη

Βοηθός Οδοντιάτρου

Πτυχιούχος (BSc Hons) Οδοντικής Τεχνολογίας, Manchester Metropolitan University

Η Νεφέλη Χατζημανωλάκη γενννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Το 1991 αποφοίτησε από τη ΣΒΙΕ και στη συνέχεια έφυγε για Αγγλία, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως πτυχιούχος της Οδοντικής Τεχνολογίας (BSc Hons in Dental Technology) του ιδρύματος Manchester Metropolitan University.  

Το 1996 επέστρεψε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε για 4 χρόνια σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο (ορθοδοντική) και από το 2004 έως σήμερα ασκεί το επάγγελμα της βοηθού οδοντιάτρου όλων των ειδικοτήτων. 

O στόχος και η αποστολή
του 
κέντρου εξειδικευμένης φροντίδας

Παρέχουμε υπηρεσίες κλινικής περιοδοντολογίας, ορθοδοντικής, παιδοδοντίας και χειρουργικής στόματος με τη μέγιστη προσοχή προς τους ασθενείς μας και βαθιά μέριμνα για την ικανοποίηση των αναγκών τους. το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής προσφέρει όλο το φάσμα των σύγχρονων και πλέον εξελιγμένων υπηρεσιών, με τη βοήθεια οδοντιατρικλών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. χάρη στις φροντίδες της έμπειρης ιατρικής ομάδας του healthandsmile θα αποκτήσετε ενα όμορφο χαμόγελο που αντανακλά υγεία.

Εξοπλισμός

Για τον εξοπλισμό της κλινικής μας έχουμε επιλέξει μηχανήματα και οδοντιατρικό εξοπλισμό που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Το healthandsmile περιλαμβάνει Ηλεκτροτόμο, υπέρηχο ems piezon master 600, κλίβανο TAU CLAVE 3000, σοδοβολή EMS, μικρές ακτινογραφιες ORIX 70. Δείτε εικόνες από τα σύγχρονα μηχανήματά μας και περιηγηθείτε στην κλινική.

Τεχνογνωσία

Η συνεχής μελέτη αλλά και η παρακολούθηση όλων των νέων τάσεων της οδοντιατρικής επιστήμης αποτελεί καθήκον για όλους τους συνεργαζόμενους ιατρούς του healthandsmile. Mε στόχο και την δική σας ενημέρωση έχουμε συμπεριλάβει ένα σημαντικό αριθμό άρθρων προσπαθώντας να καλύψουμε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. 

Eξειδικευμένο προσωπικό

Εξειδικευμένοι ιατροί που καλύπτουν 5 ειδικότητες, επαρκές βοηθητικό προσωπικό με συνεχή επιμόρφωση. Στο δυναμικό μας συμπεριλαμβάνονται συνεργαζόμενοι οδοντίατροι με ειδικότητα στην ορθοδοντική, την παιδοοδοντία, τα εμφυτεύματα και την περιοδοντολογία. Δείτε τους συνεργάτες μας και διαβάστε το συνοπτικό βιογραφικό τους.