slider-10
Dental-Implants
slider-8
slider-1
slider-3
slider-7
slider-4
slider-5
slider-6
Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα
σύνολο υπηρεσιών στα πλαίσια της οδοντιατρικής επιστήμης. Οι υπηρεσίες μας αφορούν άντρες, γυναίκες και παιδιά.

O Δρ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ γεννήθηκε στην Μακρακώμη Φθιώτιδοs το 1978. Εισήχθη στην Οδοντιατρική σχολή Αθηνών το 1998 και αποφοίτησε το 2003 με το βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.
 

Στην συνέχεια υπηρέτησε τη θητεία του ως έφεδρος σμηνίας-οδοντίατρος στο Νοσοκομείο της Αεροπορίας (Γ.Ν.Α) και τον επόμενο χρόνο εξειδικεύτηκε στα laser στη Γερμανία.  Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην περιοδοντολογία-εμφυτευματολογία στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία αποκλειστικά στο πεδίο της περιοδοντολογίας και της εμφυτευματολογίας, ενώ παράλληλα συνεχίζει την επιστημονική του κατάρτιση παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε σεμινάρια σε πανεπιστήμια της Γερμανίας-Ελβετίας και ΗΠΑ.

Επίσης, η έρευνά του εστιάζεται σε τεχνικές ουλοπλαστικής και οστεοενσωμάτωσης. Από το 2009 είναι υπεύθυνος της περιοδοντολογίας στην ιδιωτική του κλινική HEALTH AND SMILE και στην κλινική EURODENTICA. Είναι μέλοs τηs Αμερικανικήs Ακαδημίαs Όστεoενσωμάτωσηs, τηs Αμερικανικήs Ακαδημίαs Περιοδοντολογίαs και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικήs.

Xρήστος Ηρ. Κρητικός
Χειρουργός Οδοντίατρος DDS

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών

Ειδικ. στην Περιοδοντολογία - Εμφυτεύματα
New York University - USA

 

Παρέχουμε υπηρεσίες κλινικής περιοδοντολογίας, ορθοδοντικής, παιδοδοντίας και χειρουργικής στόματος με τη μέγιστη προσοχή προς τους ασθενείς μας και βαθιά μέριμνα για την ικανοποίηση των αναγκών τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής προσφέρει όλο το φάσμα των σύγχρονων και πλέον εξελιγμένων υπηρεσιών, με τη βοήθεια οδοντιατρικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Χάρη στις φροντίδες της έμπειρης ιατρικής ομάδας του healthandsmile θα αποκτήσετε ένα όμορφο χαμόγελο που αντανακλά υγεία.

O στόχος και η αποστολή
του Κ
έντρου εξειδικευμένης φροντίδας

Για τον εξοπλισμό της κλινικής μας έχουμε επιλέξει δυνατά και αξιόπιστα μηχανήματα που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας: Ηλεκτροτόμος, Υπέρηχος Ems Piezon Master 600, Κλίβανος TAU CLAVE 3000, Σοδοβολή EMS, Μικρές ακτινογραφίες ORIX 70. Η κλινική μας εφοδιάστηκε με τον τελευταίας γενιάς Πιεζοτόμο της Acteon Satelec, με τον οποίο οι χειρουργικές επεμβάσεις όπως ανυψώσεις ιγμορείου, εξαγωγές έγκλειστων δοντιών, αφαιρέσεις κύστεων και πολλές άλλες επεμβάσεις γίνονται γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και με λιγότερο πόνο για τον ασθενή. Η κλινική μας ακολουθεί πάντα τις εξελίξεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό.

Δείτε εικόνες από τα σύγχρονα μηχανήματά μας και περιηγηθείτε στην Κλινική.

Εξοπλισμός
Τεχνογνωσία

Η συνεχής μελέτη αλλά και η παρακολούθηση όλων των νέων τάσεων της οδοντιατρικής επιστήμης αποτελεί καθήκον για όλους τους συνεργαζόμενους ιατρούς του healthandsmile. Mε στόχο και την δική σας ενημέρωση έχουμε συμπεριλάβει ένα σημαντικό αριθμό άρθρων προσπαθώντας να καλύψουμε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. 

Eξειδικευμένο προσωπικό

Εξειδικευμένοι ιατροί που καλύπτουν 5 ειδικότητες, επαρκές βοηθητικό προσωπικό με συνεχή επιμόρφωση. Στο δυναμικό μας συμπεριλαμβάνονται συνεργαζόμενοι οδοντίατροι με ειδικότητα στην ορθοδοντική, την παιδοοδοντία, τα εμφυτεύματα και την περιοδοντολογία. Δείτε τους συνεργάτες μας και διαβάστε το συνοπτικό βιογραφικό τους.